Antena 3 CNN Actualitate Șeful OSIM, primele explicaţii despre banii din portbagaj: ”A fost pur și simplu un gest de prietenie”

Șeful OSIM, primele explicaţii despre banii din portbagaj: ”A fost pur și simplu un gest de prietenie”

Șeful OSIM, Marian Șerbănescu, a fost filmat în timp ce primește un sul de bani pe care îl aruncă în portbagajul mașinii.

Șeful OSIM, primele explicaţii despre banii din portbagaj: ”A fost pur și simplu un gest de prietenie”
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    05 Ian 2023   •   17:20

Marian Șerbănescu susține că a făcut un serviciu și a primit acei bani de la angajata unui restaurant al cărui patron l-a rugat să îi aducă acei bani acasă.

”Banii i-am primit de la angajata lui de la restaurant, sunt banii lui personali, din încasări, din habar n-am ce era o sumă de 800 de lei sau ceva de genul, puteți să îl întrebați pe el mai bine să vă explice ce era cu banii ăia.

Deci, nici pe departe vreo tranzacție, a fost pur și simplu un gest de prietenie pe care bănuiesc că toată lumea îl face.

El plecase cu două zile înainte din București și m-a rugat  'adu-mi și mie că am niște cozonaci', niște ce mai avea el pe la restaurant pe acolo și niște bani. Suntem vecini, adică a fost pur și simplu un gest de prietenie”, a susținut șeful OSIM.

Florin Spătaru, ministrul Economiei, a declarat recent că îi va cere explicații scrise șefului Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) care a fost surprins cu un pachet de bani în portbagaj.

×
Subiecte în articol: osim portbagaj
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close