Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Bădălău, acuzat de legături cu mafia cărnii, PRIMELE EXPLICAŢII

Senatorul Bădălău, acuzat de legături cu mafia cărnii, PRIMELE EXPLICAŢII

Senatorul Bădălău, acuzat de legături cu mafia cărnii, PRIMELE EXPLICAŢII
Sursa foto: Foto captura Antena 3
28 Oct 2013   •   17:42

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău a declarat în ediţia de luni seară a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, că a nu are nici o legătură cu dosarul de evaziune fiscală în care este achetat, şi asta pentru că faptele de evaziune au fost comise până în anul 2012, el fiind interceptat telefonic în dosar din februarie 2013.

"Mi s-a spus că am fost interceptat telefonic din februarie până în luna iunie şi că numele meu apare în doua sau trei convorbiri cu o persoană presupusă că ar fi comis acte de evaziune fiscală. (...) Procesul asta s-a încheiat în 2012. Eu cum puteam să influenţez evaziunea lor în 2013. Nu înţeleg de ce numele meu e legat de evaziune fiscală şi de altfel de lucruri", a declarat senatorul la Antena 3.

Întrebat despre demersurile pe care le-ar fi făcut pentru angajarea fictivă a unei angajate de la cabinetul său senatorial la una din societăţile comerciale implicate în circuitul evazionist, Niculae Bădălău a afirmat că nu a avut nici un rol în acea angajare.

În plus, senatorul a declarat că acea persoană nu îi era angajată, ci este vorba despre o colegă de partid care are şi funcţia de consilier judeţean.

Despre produsele alimentare pe care le-ar fi primit cu titlu gratuit, senatorul a afirmat că deţine un restaurant în cadrul familiei şi că singurul producător de carne de pui din zonă este un afacerist implicat în circuitul evazionist.

Întrebat despre condamnarea la un an de închisoare pe care a primit-o pentru un furt, în 1988, senatorul Bădălău a afirmat că sentinţa a fost anulată în urma unui recurs.

"În urma recursului facut de mine s-a anulat prima sentinţă. A fost casată sentinţa. Nevinovat. Graţierea a venit după", a spus senatorul.


×
Subiecte în articol: 100 de minute Niculae Badalau
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close