Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Cine a falsificat semnătura judecătorului Popa în protocolul cu SRI?

Sinteza zilei. Cine a falsificat semnătura judecătorului Popa în protocolul cu SRI?

Sinteza zilei. Cine a falsificat semnătura judecătorului Popa în protocolul cu SRI?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    18 Iun 2018   •   21:31

Nicolae Popa, fost preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a negat luni că ar fi semnat protocolul de cooperare încheiat în anul 2009 cu SRI şi Parchetul General, susţinând că va discuta despre acest subiect cu şefa Instanţei supreme, Cristina Tarcea.

Nicolae Popa a declarat că protocolul a fost semnat pe data de 2 septembrie 2009, însă el s-a pensionat începând cu 1 septembrie 2009.

„Eu am văzut acest document prin intermediul televiziunii. Pe 1 septembrie 2009 mi-am formulat cererea de plecare, exact de ziua mea când împlineam vârsta de pensionare”, a spus Nicolae Popa, luni, la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

„Mâine o să trec pe la doamna președintă Tarcea pe care am rugat-o să-mi pregătească un exemplar, este prima dată când văd protocolul”, a mai spus Popa.

Serviciul Român de Informaţii a publicat luni protocolul de cooperare cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Pe document apar semnăturile fostului director al SRI George Maior, fostului procuror general Laura Codruţa Kovesi şi a fostului preşedinte al Instanţei supreme, Nicolae Popa.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close