Antena 3 CNN Actualitate Situație neobișnuită la o școală din Constanța. Primarul face club de fitness în sala de sport

Situație neobișnuită la o școală din Constanța. Primarul face club de fitness în sala de sport

Situație neobișnuită la o școală din Constanța. Primarul face club de fitness în sala de sport
Sursa foto: foto- Pexels
18 Oct 2018   •   08:42

Situaţie absurdă într-o localitate din Constanţa. Primarul comunei Ciobanu, cel care a făcut nunta fiicei sale în sala de sport a şcolii, acţionează ca boierul pe moşie. Edilul a trasnformat sala de sport a scolii în club de fitness, iar elevii sunt obligaţi acum să facă orele de educaţie fizică în sălile de clasă sau în curtea şcolii atunci cand vremea o permite.

Edilul din comuna Ciobanu pare ca funcţionează după principiul "chelului tichie de margaritar îi trebuie". Asta pentru că elevii din localitate sunt obligaţi sa faca orele de educaţie fizica în clase, pe holuri sau in curtea scolii cand vremea o permite din cauza planului său măreţ. Primarul a transformat sala de sport a scolii în club de fitnees şi niciun elev nu mia are acces acolo.

Atât de mândru a fost edilul de planul său în care a bagat 25 de mii de euro încat a ţinut neapărat să se laude şi pe facebook.

Primarul nu este însă la prima ispravă legată de sala de sport. Acesta recunoaşte deschis că i-a organizat fiicei nunta tot în sala de sport a şcolii.

Pentru eveniment, a fost nevoie şi de o alee pentru nuntaşi şi de o parcare. iar localnicii spun că, pentru amenajarea acestora, a fost desfiinţat gardul dispensarului din apropiere, dar şi o parte dintr-un loc de joacă.

×
Subiecte în articol: primarul situatie sala de sport fitness
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close