Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție a lui Condrea ”decodifică” ultimul SMS al patronului Hexi. Ce spunea el, de fapt

Fosta soție a lui Condrea ”decodifică” ultimul SMS al patronului Hexi. Ce spunea el, de fapt

Fosta soție a lui Condrea ”decodifică” ultimul SMS al patronului Hexi. Ce spunea el, de fapt
de M.Z.    |    13 Iun 2016   •   23:28

Fosta soție a lui Dan Condrea a încercat să ”decodifice” ultimul SMS dintre patronul Hexi Pharma și partenera lui de viață, explicând că răspunsul lui, ”meditez”, nu s-ar fi referit la gesturi necugetate, ci la un tic verbal.

Ultimul SMS dintre Condrea și Ochinciuc:
Uliana Ochinciuc: Ce faci?
Dan Condrea: Meditez.
Uliana Ochinciuc: Te rog să nu faci vreo prostie.

”Se referă la latura penală, că el se dusese la Ploiești. Ideea era - vezi ce semnezi, ai grijă în ce ne bagi”, a interpretat Laura Georgescu, luni, într-un interviu acordat la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Cât privește strict răspunsul lui Condrea, ”meditez”, fosta soție susține că acesta este un tic verbal al lui.

”Era răspunsul lui tip. Și mie îmi răspundea cu același tic verbal, `reflectez`”, a replicat fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close