Antena 3 CNN Actualitate ŞOCANT. Bebeluşul găsit mort într-o pungă, într-un gang, se născuse viu

ŞOCANT. Bebeluşul găsit mort într-o pungă, într-un gang, se născuse viu

ŞOCANT. Bebeluşul găsit mort într-o pungă, într-un gang, se născuse viu
Sursa foto: Foto: abc.net.au
03 Mar 2013   •   19:40
Update 19:40 - Bebeluşul găsit mort, duminică, într-o pungă, într-un gang din centrul municipiului Cluj-Napoca se născuse viu, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea mamei acestuia, conform Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nou-născutul descoperit abandonat într-o pungă, într-un gang din centrul municipiului Cluj-Napoca, se născuse viu, potrivit primelor date ale anchetei declanşate de poliţişti.
   
"Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru identificarea mamei. În cazul în care se va stabili că aceasta l-a omorât, va fi acuzată de pruncucidere", a spus Bolba.

------------------

Poliţiştii clujeni au declanşat, duminică, o anchetă după ce un nou-născut a fost găsit abandonat într-o pungă, într-un gang din centrul municipiului Cluj-Napoca, surse din rândul anchetatorilor spunând că este vorba despre o fetiţă care ar fi fost născută în luna a opta de sarcină.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat că poliţiştii clujeni au declanşat o anchetă în acest caz, conform Mediafax.
   
"În cadrul anchetei se va încerca stabilirea identităţii mamei şi a infracţiunilor săvârşite în acest caz, dacă este vorba de pruncucidere sau de provocarea unui avort", a spus Bolba.
   
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba despre o fetiţă care ar fi fost născută în luna a opta de sarcină, cel mai probabil în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, descoperirea fiind făcută de un om al străzii.
   
Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj pentru stabilirea exactă a cauzei morţii şi dacă nou-născutul era viu când a fost abandonat.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close