Antena 3 CNN Actualitate Social A fost diagnosticat cu cancer, dar străbate mii de kilometri cu bicicleta dintr-un motiv impresionant

A fost diagnosticat cu cancer, dar străbate mii de kilometri cu bicicleta dintr-un motiv impresionant

A fost diagnosticat cu cancer, dar străbate mii de kilometri cu bicicleta dintr-un motiv impresionant
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Noi 2017   •   10:44

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Dallas de profesie medic dentist, a fost diagnosticat în 2003 cu o formă rară de cancer al sângelui. De atunci, Chuck a decis să străbată toată America pe două roți, cu un scop clar.

Dincolo de recunoștința pe care o simte zi de zi pentru că încă are un corp cu potențial, pacientul diagnosticat cu cancer merge cu bicicleta din Los Angeles, în California, până în Fairfield, în Connecticut pentru a strânge bani pentru cercetările legate de cancer, informează unica.ro.

„Când ești diagnosticat, ți se spune că este incurabil, dar rata de supraviețuire este mare, iar șansele ar putea crește și mai mult dacă s-ar investi și mai mult în cercetare. Cheia către strângerea de fonduri stă în donații, acesta fiind și motivul pentru care mergem cu bicileta. Suntem o echipă de șase oameni și mergem peste tot prin America. Fiecare dintre noi are o legătură cu mielomul multiplu, dar eu sunt singurul care și are acest diagnostic”, a explicat Chuck.

×
Subiecte în articol: cancer bicicleta cercetari
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close