Antena 3 CNN Actualitate Social Bucureşti, micul Paris al marilor gunoaie, s-ar putea transforma în curând într-un focar de infecţie

Bucureşti, micul Paris al marilor gunoaie, s-ar putea transforma în curând într-un focar de infecţie

București, capitala clădirilor frumoase construite în perioada interbelică dar și a gunoaielor din perioada contemporană. O echipă Antena 3 a filmat astăzi cum o echipă de salubrizare a strâns doar câțiva saci dintr-un morman de deșeuri abandonate.

Bucureşti, micul Paris al marilor gunoaie, s-ar putea transforma în curând într-un focar de infecţie
de Cristi Popovici    |    14 Iul 2021   •   20:01

Scandalul gunoaielor din Capitală durează de câteva săptămâni, iar cei care suferă de pe urma acestui scandal sunt în continuare cetățenii, care stau cu deșeurile în fața caselor de săptămâni întregi.

„Bătaie de joc părerea mea din lipsa de respect pentru toată lumea care este aici. Capitala României și când mergi pe stradă oriunde te duci numai gunoaie", spune un bucureștean.

„Stai aici și vin gândacii și șobolanii la noi. Tot noi plătim şi facem dezactivarea din cauza lui doamna primărița. Uiați ce este pe stradă, în fiecare zi aceeași poveste", a mai spus o femeie.

O echipă Antena 3  a filmat astăzi cum angajaţii firmei de salubrizare din Sectorul 1 au strâns doar câţiva saci dintr-un morman de deșeuri abandonate pe o stradă din centrul Capitalei. Maşina trece, gunoiul rămâne.

În acest moment a Sectorului 1 nu se mai execută serviciul de spălare stradală și nu se mai adună tomberoane de gunoi. În zona Amzei echipa Antena 3 a identificat patru tomberoane pline ochi cu gunoaie pe o suprafață de câțiva metri pătrați.

 

×
Subiecte în articol: gunoaie Sector 1 Clotilde Armand
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close