Antena 3 CNN Actualitate Social Ce dezvăluie scrisul criminalului din Caracal? Un grafolog i-a descifrat personalitatea ascunsă a lui Gheorghe Dincă

Ce dezvăluie scrisul criminalului din Caracal? Un grafolog i-a descifrat personalitatea ascunsă a lui Gheorghe Dincă

Ce dezvăluie scrisul criminalului din Caracal? Un grafolog i-a descifrat personalitatea ascunsă a lui Gheorghe Dincă
02 Aug 2019   •   12:47

Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiză a personalității lui Gheorghe Dincă pe baza acesteia. În ciuda a ceea ce s-a vehiculat în primele zile cu privire la limitarea intelectuală a acestuia, grafologul susține că Gheorghe Dincă are „gândirea destul de sofisticată și mobilă”.

„Personalitate complexă cu dorință permanentă de a fi „acoperit” față de toate pericolele posibile. Nu întotdeauna dezideratul este satisfăcut. Gândirea este destul de sofisticată și mobilă. În general se manifestă cu stăpânire de sine și poate da dovadă comportamental de ipocrizie, viclenie și talent actoricesc. Găsește ușor punctele slabe ale celorlalți și le exploatează în favoarea sa. Într-o confruntare directă, de neevitat, manifestă versatilitate, dispoziții schimbătoare, ascunzișuri și dispreț față de pericole”, a explicat grafologul. 

Acesta a mai identificat în buclele semnăturii și trăsături legate de moralitatea personajului și probleme de sănătate. „Se constată, de asemenea, o moralitate care lasă de dorit, precum și o lipsă a afectelor (răceală a sentimentelor). Aceasta în ciuda senzualității și a unei dorințe accentuate de relații (sexuale, fără suport afectiv) cu femeile. În cursul vieții s-au manifestat tulburări ale sistemului nervos, probleme de sănătate ale aparatului uro-genital și afecțiuni în zona pieptului (inimă, aparat respirator)”, a explicat Mihai-Constantin Dianu, potrivit Libertatea. 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close