Antena 3 CNN Actualitate Social De ziua ei, o copilă de 11 ani din Gorj a cerut cadou lemne de foc, ca să nu mai doarmă în frig

De ziua ei, o copilă de 11 ani din Gorj a cerut cadou lemne de foc, ca să nu mai doarmă în frig

Copila a mărturisit celor apropiaţi dorinţa sufletului ei, odată cu împlinirea vărstei de 11 ani: să aibă lemne pentru foc să nu mai doarmă în frig. Cererea atipică, pentru un copil de vârsta ei, a emoţionat o tânără care i-a făcut publică povestea. În scurt timp, zeci de oameni au răspuns apelului şi i-au oferit Gabrielei cadoul mult dorit.

De ziua ei, o copilă de 11 ani din Gorj a cerut cadou lemne de foc, ca să nu mai doarmă în frig
Sursa foto: Facebook Daniela Elena Cîrjan
de Claudia Popovici    |    03 Feb 2021   •   22:15

Singura sursă de venit a familiei este alocaţia fetei şi banii pe care îi mai câştigă tatăl lucrând cu ziua prin sat. Lemnele de foc s-au terminat încă de la Crăciun şi de atunci, Gabriela doarme în frig. De curând, ea a povestit apropiaţilor că de ziua ei şi-ar dori foarte mult un braţ de lemne.

Impresionată de dorinţa copilei, o tânără i-a făcut publică povestea reuşind într-o singură zi să mobilizeze zeci de oameni care au vrut să îndeplinească dorinţa Gabrielei.

“Am găsit-o pe Gabriela într-o căsuță mică și bătrânească din localitatea Piștești din Deal, Gorj, pictând.

Dorința ei mi-a dat un fior în suflet și m-a făcut să cred ca tot ceea ce avem noi nu le merităm, ei merită mult mai mult. Tatăl Gabrielei muncea la o firmă unde s-au făcut restructurări și a fost dat afară, iar mama este casnică.

Pe data de 5 Februarie este ziua Gabrielei și ea își dorește ca de ziua ei să primească în dar o mașină de lemne, atât și nimic mai mult, chiar dacă traiul lor este mult mai greu de pe o zi pe alta, trăind decât din alocația ei.

Vin din nou cu rugămintea la oamenii cu suflet: să facem posibil ca dorința Gabrielei să devina realitate”, a scris Daniela pe Facebook.

La scurt timp, curtea i s-a umplut cu lemne 

Cu această ocazie, Gabriela a primit şi dulciuri şi un tort, primul în cei 11 ani.

"E o faptă mică şi considerăm că ar trebui și ceilalți să facă la fel" au spus cei care au participat la acest demers.

Ei au dat asigurări că vor reveni mai ales că locuinţa este deteriorată, iar tavanul dă semne că va ceda în curând.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: lemne de foc copil Gorj zi de nastere cadou
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close