Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperire șocantă într-un supermarket din Capitală. Ce au găsit inspectorii lângă produsele de patiserie

Descoperire șocantă într-un supermarket din Capitală. Ce au găsit inspectorii lângă produsele de patiserie

Descoperire șocantă într-un supermarket din Capitală. Ce au găsit inspectorii lângă produsele de patiserie
01 Oct 2018   •   13:10

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor au găsit insecte moarte în zona de patiserie a unui supermarket din sectorul 4 al Capitalei, magazinul fiind amendat cu 10.000 de lei, anunţă Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului.

O echipă de control a Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Bucureşti-Ilfov s-a deplasat, vineri, la un supermarket din cartierul Olteniţei, aflat în sectorul 4 al Capitalei, după o sesizare a unei persoane care a susţinut că a observat insecte în zona de patiserie a acestei unităţi.

"Urmare a verificărilor efectuate, reclamaţia s-a confirmat, fiind găsite insecte moarte în rafturile cu produse de panificaţie şi patiserie ale supermarketului", potrivit unui comunicat de presă al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC).
 
Supermarketul a fost amendat cu 10.000 lei şi au fost oprite de la comercializare produsele de panificaţie şi patiserie.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: descoperire socanta
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close