Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluire incendiară făcută de avocata Maria Vasii, despre episcopul Hușilor: „Am fost blestemată de el”

Dezvăluire incendiară făcută de avocata Maria Vasii, despre episcopul Hușilor: „Am fost blestemată de el”

Dezvăluire incendiară făcută de avocata Maria Vasii, despre episcopul Hușilor: „Am fost blestemată de el”
17 Aug 2017   •   17:01

Dezvăluire incendiară făcută de avocata Maria Vasii în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Avocata a povestit că a fost blestemată de episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, după ce a fost apărătoarea preotului de la Tanacu.

Maria Vasii susține că a avut parte de un accident cumplit pe Valea Oltului, în urma căruia a stat internată în spital luni întregi.

„Aștept de 11 ani să vorbesc. Nu credeam că o voi face vreodată. Dacă astăzi va fi exclus și caterisit, o să fac personal cerere de excludere. Nu mă interesează viața sa intimă pentru că dumnealui a dezonorat straiele pe care le poartă cu foarte mult timp în urmă. În 2006, a început Dosarul Tanacu. Am fost apărător pentru părinte și pentru măicuțe, alături de colegul meu, Antonie Popescu. Cu trei săptămâni înainte de a avea acel accident cumplit pe Valea Oltului, am fost avertizată de către un ierarh, care îmi este foarte apropiat, că acest domn, împreună cu un alt preot, ne-a amenințat cu blesteme cumplite dacă nu renunțăm la apărare. Bineînțeles că am luat-o în glumă că nu mă tem de blesteme. L-am întâlnit pe episcop cu o zi înainte de accident, era prezentare de materiale în Dosarul Tanacu, am fost chemată la o mănăstire, am pus în legătură cu avertizarea pe care o primisem, dar am spus că nu îmi e frică de biserica mea, să merg să mănânc sau să/mi facă respectivele blesteme. M-a înfruntat în mod personal Corneliu și am plecat din Vaslui, făcând un ocol la mănăstirea unde am fost chemată, și am ajuns pe Valea Oltului, pentru că am avut o cauză strămutată în Râmnicu Vâlcea. Când am avut accidentul, eram pe scaunul din față, tocmai citeam acatistul de călătorie, pentru că simțeam că mi se va întâmpla ceva, nu se poate explica în cuvinte. Am stat foarte multe luni în spital între viață și moarte, după care am stat în scaun cu rotile, am avut  ghinionul să iau acel aureus de la Floreasca, pentru care și azi eu mi-am început ziua cu un antibiotic foarte puternic și pentru care am cheltuit sume impresionante. Nu pot nici să vă rostesc cifrele. Toată munca mea și a familiei mele o folosesc pentru supraviețuire”, a povestit avocata.

„Au fost înfruntări directe- cu episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu- acest domn este un domn plin de venin, care nu are nimic din căldura ortodoxiei”, a mai spus Vasii.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close