Antena 3 CNN Actualitate Social După accident, drumarii astupă groapa chiar şi pe ploaie

După accident, drumarii astupă groapa chiar şi pe ploaie

de M.Z.    |    21 Aug 2015   •   00:13

La numai o zi de când un motociclist s-a răsturnat din cauza unei gropi din asfalt, CNADNR se grăbeşte să acopere urmele la Polovragi, în judeţul Gorj, unde a avut loc accidentul.

Chiar dacă ploua cu găleata, drumarii au muncit de zor: au curăţat şoseaua, au turnat asfalt, ai nivelat, totul pentru a astupa cât mai repede craterul de pe şosea.

Ca să se justifice pentru faptul că i-a apucat excesul de zel pe o vreme nepotrivită pentru asfaltări, şefii de la Drumuri au venit cu explicaţia: vor cere constructorilor banii înapoi. 

 
Drumarii recunosc senin că au fost puşi la muncă de superiori imediat după ce s-a prezentat la televizor accidentul motociclistului.
 
Deşi angajaţii CNADNR au muncit cu spor, compania nu va scăpa de proces. Motociclistul e hotărât să-şi facă dreptate în instanţă, chiar dacă groapa care l-a băgat în spital nu va mai fi acolo când el se va recupera. Cât despre aslfaltarea pe ploaie, şefii de la Drumuri spun că merge şi aşa, mai ales că bagii din bugetul lor sunt în siguranţă. 

×
Subiecte în articol: groapa accident CNADNR

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close