Antena 3 CNN Actualitate Social Episcopul de Huşi a depus plângere la DIICOT pentru că se consideră defăimat

Episcopul de Huşi a depus plângere la DIICOT pentru că se consideră defăimat

Episcopul de Huşi a depus plângere la DIICOT pentru că se consideră defăimat
Sursa foto: Foto captura Antena 3
18 Iul 2017   •   20:31

Episcopul de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, a făcut o plângere la DIICOT, acuzând că a fost defăimat, după ce a apărut în ipostaze intime alături de un bărbat, sesizarea fiind direcţionată către o unitate de parchet competentă.

Plângerea depusă de Episcopul de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, la DIICOT Vaslui a fost direcţionată, marţi, către Parchetul de lângă Judecătoria Huşi, de unde a plecat către o altă unitate de parchet.

„La noi a fost înregistrată o sesizare trimisă de la DIICOT, dar nu vă pot menţiona altceva decât că noi am direcţionat-o la unitatea competentă”, a declarat Antonela Pălie, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi.

Întrebat dacă la instituţia pe care o conduce a fost primită sesizarea depusă de către Corneliu Onilă (Bârlădeanu), prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu a răspuns că „deocamdată nu”. Magistratul a declarat că după ce va primi documentul urmează să stabilească dacă este sau nu de competenţa Parchetului pe care îl conduce.

Până la luarea unei decizii de către Sfântul Sinod, Episcopul Huşilor, Cornelui Bârlădeanu poate sluji, potrivit reprezentanţilor Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei (MMB).

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: plangere DIICOT
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close