Antena 3 Actualitate Social Gigi Becali, despre iniţiativa PNL privind închisoarea doar în weekend: „O propunere bună, dar judecătorii vor da 5-7 ani ca să nu stai acasă”

Gigi Becali, despre iniţiativa PNL privind închisoarea doar în weekend: „O propunere bună, dar judecătorii vor da 5-7 ani ca să nu stai acasă”

05 Mar 2017   •   17:42
Gigi Becali, despre iniţiativa PNL privind închisoarea doar în weekend: „O propunere bună, dar judecătorii vor da 5-7 ani ca să nu stai acasă”

Gigi Becali a comentat în emisiunea „Ediţie de weekend” iniţiativa liberalilor de a se face doar închisoare în weekend pentru cei cu pedepse mai mici de patru ani.

„Mi se pare o propunere bună, trebuie să se specifice acolo să plătească prejudiciul, să se recupereze prejudiciul, dar dublu prejudiciu, spun eu, pentru că acela care fură să simtă ceea ce a făcut. La noi în România, se va întâmpla aşa: Cât este patru ani să stai acasă, eu judecător îţi dau 5-7 ca tu să nu faci puşcăria la domiciliu. Aşa se va întâmpla în România. Dacă Borcea şi Victor Becali nu au fost acasă de un an, deşi legea le permite 30 de zile pe an. (…)Care e problema, stai în weekend în puşcărie ca să-ţi dai seama că ai greşit”, a declarat Becali la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali editie de weekend

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în luna octombrie

 

 

Prognoza meteorologilor pentru următoarele săptămâni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close