Antena 3 CNN Actualitate Social Guvernul, amenințat cu prosteste de amploare din partea sindicaliștilor

Guvernul, amenințat cu prosteste de amploare din partea sindicaliștilor

Guvernul, amenințat cu prosteste de amploare din partea sindicaliștilor
18 Oct 2017   •   09:34

Sidicaliştii asteaptă cu interes decizia Guvernului în legătură cu transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. 

Aceştia anunţă proteste în toată ţara, dacă Executivul nu renunţă la această măsură. Mitingurile sunt anunţate la nivel local pentru perioada 30 octombrie - 10 noiembrie, urmând ca ulterior, dacă cele două părţi nu ajung la o înţelegere, să fie organizat un protest de amploare la Bucureşti.

În urmă cu două săptămâni, reprezentanţii sindicatelor şi cei ai patronatelor s-au întâlnit la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose pentru discuţii pe tema transferului contribuţiilor. După aproape patru ore de negocieri nu s-a ajuns la nicun rezultat deoarece Guvernul nu s-a arătat deloc dispus să renunţe la măsură.

”În ceea ce ne privește având în vedere că va mai trece un timp până când vor fi în stare să integreze niște texte scrise pe care să le bage în proceduri, luni vom avea o primă fază a acțiunilor de protest, vom picheta în toată țara, iar începând în data de 30 octombrie voma vea acțiuni de protest în zece orașe, apoi ne vom muta cu protestul la București”, a declarat la Antena 3, Dumitru Costin, președinte BNS.

×
Subiecte în articol: guvern protest sindicalisti transfer decizie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close