Antena 3 CNN Actualitate Social Horia Grigorescu, directorul Poștei Române: „Toate prestaţiile sociale se distribuie către toţi beneficiarii, indiferent de situaţia în care se află”

Horia Grigorescu, directorul Poștei Române: „Toate prestaţiile sociale se distribuie către toţi beneficiarii, indiferent de situaţia în care se află”

Directorul general al Poştei Române, Horia Grigorescu, a anunţat sâmbătă, la Antena 3, ce se va întâmpla cu livrarea pensiilor către persoanele care sunt izolate la domiciliu. 

Horia Grigorescu, directorul Poștei Române: „Toate prestaţiile sociale se distribuie către toţi beneficiarii, indiferent de situaţia în care se află”
Sursa foto: Antena 3
de S.T.    |    07 Mar 2020   •   11:58

„Poşta Română are un număr impresionat de angajaţi care intră în fiecare zi în contact cu foarte mulți oameni. (...)Dialogul cu instituţiile publice, cu Ministerul Sănătăţii, cu Ministerul Transporturilor şi cel al Muncii a fost un dialog constant şi deschis.

Vreau să le mulțumesc pe această cale că ne-au ajutat în identificarea procedurilor de lucru prin care să putem continua distribuirea prestaţiilor sociale(...).

Ca să clarific orice semn de întrebare. Toate prestaţiile sociale se distribuie către absolut toţi beneficiarii, indiferent de situaţia în care se află”, a spus Horia Grigorescu, sâmbătă, la „Income Magazine”.

Directorul general al Poștei Române: „Toate prestaţiile sociale se distribuie către toţi beneficiarii”

„Procedura de lucru stabilită este în felul următor. Direcţiile judeţene de Sănătate Publică transmite adresele poştale unde există cazuri de autoizolare sau alte cazuri particulare. Avem, în baza listei, echipe mobile în fiecare judeţ şi care vor merge echipate la acele persoane.

Nu toţi poştaşii din Poșta Română vor purta măşti, mănuşi și ochelari de protecție”, a declarat Horia Grigorescu la Antena 3. 

„Oamenii nu trebuie să fie panicați”, asigură directorul Poștei Române.

Și ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, declară că toate prestațiile sociale se plătesc, la adrese, conform calendarului.

„Ultima informare a Poștei Române de astăzi îmi spune că toate prestațiile sociale se plătesc, la adrese, conform calendarului.

Nu există risc de întârziere. Acolo unde există, conform datelor DSP, persoane aflate în izolare, poștașii sunt echipați corespunzător și prestațiile tot ajung la adresă.

După o lună ianuarie încărcată, în martie lucrurile trebuie ținute sub supraveghere”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close