Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Înregistrări incredibile cu protestatarii #Rezist, din fața Ateneului Român

Înregistrări incredibile cu protestatarii #Rezist, din fața Ateneului Român

Înregistrări incredibile cu protestatarii #Rezist, din fața Ateneului Român
13 Ian 2019   •   21:23

Mihai Gâdea și Mircea Badea au prezentat, duminică, la „Sinteza Zilei” înregistrări cu provocatorii din fața Ateneului Român, din momentul în care avea loc ceremonia oficială de lansare a Preşedinţiei României la Consiliul UE. 

În înregistrare, apare o femeie care încearcă să provoace oamenii legii ce asigurau protecția evenimentului.

„Rezistacii” se plâng că UE le încalcă „libertatea” pentru că UE nu i-a invitat la Ateneu. Femeia din înregistrare voia să convingă forțele de ordine să intre în Ateneul Român, în timp ce aceștia spuneau că măsurile de securitate nu îi permit acest lucru. 

Citește și: Ceremonia oficială de lansare a Preşedinţiei României la Consiliul UE. Klaus Iohannis: Coeziunea este un aspect esențial în avansarea proiectului comun european

În tot acest timp, la Ateneul Român, România marchează preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, printr-o ceremonie la care au fost prezenți preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, al Parlamentului European, Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, președintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă, precum și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, respectiv Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților.


 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close