Antena 3 CNN Actualitate Social Noi proiecte pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei | Florin Barbu: "Numai așa vom crește valoarea produselor românești"

Noi proiecte pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei | Florin Barbu: "Numai așa vom crește valoarea produselor românești"

Veste bună pentru români! Țara va beneficia de investiții în procesarea materiei prime, fapt ce va crește valoarea produselor tradiționale românești. Anunțul a fost făcut de ministrul Agriculturii și Silviculturii.

Noi proiecte pentru dezvoltarea agriculturii și zootehniei  | Florin Barbu: "Numai așa vom crește valoarea produselor românești"
Sursa foto: Facebook/Florin Barbu
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2024   •   19:51

"România are nevoie de investiții în procesarea materiei prime pe care o obțin fermierii noștri! Numai așa vom crește valoarea produselor românești și vom echilibra balanța comercială.

Am prezentat potențialul uriaș al agriculturii românești în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut în ultimele două zile cu oficialii și reprezentanții celor mai puternice companii din Qatar și Emiratele Arabe Unite.

În cadrul vizitei oficiale a delegației Guvernului României, conduse de premierul Marcel Ciolacu, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiții în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum și construirea unei fabrici de procesare legume și materie primă pentru obținerea condimentelor", transmite Florin Barbu, ministru al Agriculturii și Silviculturii din România. 

Florin Barbu a mai precizat faptul că toate acestea reprezintă rezultatul muncii unei echipe care își dorește și construiește pentru viitor

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close