Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai nostime mesaje și urări pentru cei apropiați

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai nostime mesaje și urări pentru cei apropiați

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Cele mai nostime mesaje și urări pentru cei apropiați
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Aug 2019   •   09:30

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. La mulți ani, Alexandru! Să ai parte de toată fericirea și dragostea din lume!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Un cer albastru fără nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori,

Noroc si bucurie!

La Mulți Ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții dvs., sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa va aducă fericire si bucurie. Va doresc multa sănătate, sa aveți sufletul curat si toate dorințele sa vi se împlinească. La mulți ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoțească pretutindeni! Va doresc o zi de Sf. Alexandru cat mai frumoasa!

 MESAJE DE SF. ALEXANDRU. La mulți ani, Alexandra. In viată sa te împiedici de un bolovan de noroc, sa calci într-o balta de fericire, sa te stropești din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sănătoasă!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.

MESAJE DE SF. ALEXANDRU.  Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE SF. ALEXANDRU. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

×
Subiecte în articol: urari mesaje
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close