Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cele mai inspirate mesaje, sms-uri, urări de trimis celor dragi

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cele mai inspirate mesaje, sms-uri, urări de trimis celor dragi

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cele mai inspirate mesaje, sms-uri, urări de trimis celor dragi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Iun 2019   •   18:00

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Vă prezentăm câteva exemple de mesaje de Sfântul Petru și Pavel.

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Iți doresc o ora de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate si un mileniu de bani. La Mulți Ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. De ziua numelui tău iți doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL.  Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. La mulți ani! Sfântul Petru/Pavel sa te călăuzească mereu!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia Sfinților Petru si Pavel va urez sănătate, fericire si multe realizări profesionale. La mulți ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE SF. PETRU ȘI PAVEL. De Sf. Petru si Pavel iți trimit cele mai calde urâri de sănătate, fericire si noroc. La mulți ani!

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: urari mesaje
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close