Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără româncă de 18 ani a murit la fel ca idolul ei, Paul Walker

O tânără româncă de 18 ani a murit la fel ca idolul ei, Paul Walker

O tânără româncă de 18 ani a murit la fel ca idolul ei, Paul Walker
Sursa foto: Foto: Paul Walker/ Facebook
03 Dec 2017   •   12:33

Diana Buzăianu, o tânără din Râmnicu Sărat, a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a plecat de la o petrecere. Aceasta se deplasa pe drumul judeţean 202 din direcţia Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc.

Potrivit stiridebuzau.ro, cu o zi înainte de tragedie, tânăra postase pe contul său de Facebook poza actorului american Paul Walker, care a decedat pe 30 noiembrie 2013, în apropierea oraşului Los Angeles, într-un accident rutier. Maşina în care se afla Paul Walker, un Porsche Carrera GT, s-a lovit de un stâlp, apoi de un copac, după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

„Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

×
Subiecte în articol: romanca accident Paul Walker petrecere
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close