Antena 3 CNN Actualitate Social Preotul care este tată pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: ”Este o crimă”

Preotul care este tată pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: ”Este o crimă”

Preotul care este tată pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: ”Este o crimă”
Sursa foto: Foto: captura Youtube
27 Dec 2017   •   08:24

Părintele Nicolae Tănase, care a devenit tată pentru 400 de copii și câteva mii de suflete abandonate de părinți și rude în ultimii aproape 30 de ani, cere interzicerea avortului, considerând că acesta este o crimă comisă atât împotriva copiilor nenăscuți, fără apărare, cât și împotriva nației române în sine.

Să omori un suflet, indiferent cât are, o zi, o săptămână, o lună, tot crimă se numește. Iar în România, această crimă se petrece de aproape 30 de ani asupra copiilor nenăscuți. Este o crimă chiar împotriva acestei nații. Gândiți-vă că înainte, în fiecare an, se nășteau 300-400-500 de mii de copii, deci aveam permanent o nouă generație prosperă, care venea din urmă și punea umărul la dezvoltarea României. Acum, abia dacă sunt 170.000 de nou-născuți, la o populație de 20 de milioane de oameni. Deci, gândiți-vă că peste 30-40 de ani vom fi 10-15 milioane de bătrâni și 3-4 milioane de oameni în putere, capabili să muncească și care ar trebui să susțină atât statul, cât și pensiile noastre. De asta spun că avortul nu este numai o ucidere legalizată a unui suflet, ci și a nației noastre cu totul. Avortul ar trebui interzis”, a spus preotul Nicolae Tănase.

Încă de la începutul anilor ’90, părintele Tănase a pus bazele unei comunități de ajutorare a copiilor abandonați, a celor fără părinți și a tinerilor alungați din căminele de copii după ce au trecut de vârsta majoratului, informează libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: preot copii avort interzicere crima
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close