Antena 3 Actualitate Social Primăria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru achiziţionarea unei biciclete

Primăria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru achiziţionarea unei biciclete

23 Aug 2017   •   15:44
Primăria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru achiziţionarea unei biciclete
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Primăria Capitalei a publicat pe site-ul instituției, lista cu cei 5.000 de bucureşteni care au obţinut din partea municipalităţii vouchere de 500 de lei, cu care îşi vor putea achiziţiona o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot. 

Potrivit News.ro, numărul voucherelor ar putea fi, însă, suplimentat printr-un proiect de hotărâre într-o următoare şedinţă CGMB, după ce peste 30.000 de cetăţeni au depus solicitări pentru aceste vouchere, motiv pentru care înscrierile au fost suspendate la doar două zile de la lansarea proiectului.

Lista beneficiarilor se găseşte pe site-ul Primăriei Capitalei, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti” şi conţine iniţialele numelor acestora şi numărul de înregistrare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close