Antena 3 CNN Actualitate Social UEFA, răspuns în exclusivitate pentru Antena 3 în scandalul biletelor VIP

UEFA, răspuns în exclusivitate pentru Antena 3 în scandalul biletelor VIP

UEFA a oferit un răspuns exclusiv pentru Antena 3, după scandalul la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European 2020, acolo unde Federația Română de Fotbal a decis să-i trimită pe componenții Generației de Aur la Tribuna 2 a stadionului Arena Națională.

UEFA, răspuns în exclusivitate pentru Antena 3 în scandalul biletelor VIP
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2021   •   16:41

Referitor la scandalul de la Arena Naţională, UEFA a precizat pentru Antena 3 că pentru fiecare meci din cadrul EURO 2020 biletele pentru zona VIP sunt alocate în special echipelor participante, în cazul de faţă Austria și Macedonia de Nord.

Restul biletelor sunt distribuite între guvern, partenerii comerciali, UEFA, ţara gazdă, federația organizatoare şi autorităţile locale.

Însă în contextul pandemiei cu COVID-19, capacitatea tribunei VIP a fost drastic redusă. Astfel, locurile disponibile pentru FRF şi autoritățile locale care se ocupa cu organizarea au fost limitate.

Astfel, UEFA a dat asigurări că va încerca alături de FRF să găsească soluţii pentru ca membrii Generaţiei de Aur să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiţii.


 

×
Subiecte în articol: UEFA FRF Arena Nationala Euro 2020
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close