Antena 3 CNN Actualitate Social Reacția ministrului Transporturilor după ce a văzut pozele cu vagonul plin de zăpadă din Teleorman

Reacția ministrului Transporturilor după ce a văzut pozele cu vagonul plin de zăpadă din Teleorman

Reacția ministrului Transporturilor după ce a văzut pozele cu vagonul plin de zăpadă din Teleorman
26 Feb 2018   •   21:14

Gerul şi viscolul au dat peste cap traficul pe calea ferată. Peste 50 de trenuri au fost anulate, în timp ce altele au întârziat.

Călătorii prinşi în aceste trenuri ale zăpezii au tremurat de frig şi au surprins imagini revoltătoare pentru transportul public din 2018 al unei ţări europene. În Teleorman, de pildă, în trenul care leagă Zimnicea de Alexandria, s-a rupt podeaua chiar în timpul mersului, iar viscolul a umplut vagonul cu zăpadă. Şi pe aeroporturi au fost întârzieri din cauza vremii.

Pasagerii care veneau luni dimineaţă de la Zimnicea şi se îndreptau spre Roşiori povestesc că au trecut printr-o experienţă de coşmar după ce podeaua vagonului a cedat în timpul mersului, iar viscolul a umplut rapid compartimentul cu zăpadă. Pozele postate de o tânără pe o reţea de socializare au ajuns după 4 ore de la incident şi la ministrul Transporturilor Lucian Șova, care dă vina pe lipsa de investiţii la CFR şi pe numărul mic de angajaţi din minister, informează un post de televiziune.

”Nu e normal să se facă compromisuri. La minister sunt doar 4 persoane care fac caietele de sarcini.Cert este că toţi care au fost nevoiţi să meargă luni cu trenul au avut parte multe surprize neplăcute. 52 de curse au fost anulate, iar cele care au plecat totuşi au avut întârzieri de până la o oră.”, a declarat Lucian Șova.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close