Antena 3 CNN Actualitate Social Scene umilitoare cu Ilie Năstase. Cum a putut să îl filmeze Brigitte: ”De ce a dat permis de conducere câinilor ?”

Scene umilitoare cu Ilie Năstase. Cum a putut să îl filmeze Brigitte: ”De ce a dat permis de conducere câinilor ?”

Scene umilitoare cu Ilie Năstase. Cum a putut să îl filmeze Brigitte: ”De ce a dat permis de conducere câinilor ?”
27 Mai 2018   •   10:18

După problemele cu legea pe care le are, loviturile nu s-au oprit pentru Ilie Năstase, care şi-a pierdut şi sora, pe Georgeta Kornman. La o zi distanţă de la această tragedie şi de la incidentele în care a fost implicat, Ilie Năstase nu pare că se simte deloc bine, cum este şi firesc.

Cea care l-a surprins în acest fel a fost Brigitte Năstase, soţia lui. Brigitte nu pare deloc afectată de ce se întâmplă cu soţul ei şi chiar îl ia la mişto. 

"Mi-a vernit căsuţa pentru căţel. Acesta este cel care va sta aici (Arătând spre Ilie Năstase) pentru că aseară a fost cu două samoyede şi a mâncat nişte lăptic cu alcool şi a primit două atenţionări de la poliţiştii canini. Acest samoyed va sta aici. Ili, samoyedule. De ce a dat, mă, permis de conducere câinilor? Când nu eşti cuminte, stai aici. Domnul Ilie ce faceţi în pijamale? Şi lăsând gluma la o parte această căsuţă este pentru căţeluşul meu iubit care este un samoyed. Gluma cu căţeluşul mi se pare destul de mică pentru ce mi-a făcut Ilie mie cu cele două gagici", a spus Brigitte Năstase.

×
Subiecte în articol: scene Ilie Nastase
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close