Antena 3 CNN Actualitate Social Șeful Direcției Silvice Suceava, reținut după un accident mortal pe trecerea de pietoni

Șeful Direcției Silvice Suceava, reținut după un accident mortal pe trecerea de pietoni

Șeful Direcției Silvice Suceava, reținut după un accident mortal pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
01 Aug 2018   •   09:26

Directorul Direcției Silvice Suceava a fost reținut după un accident mortal produs marți, 31 iulie, în jurul orei 10:00. Valerian Solovăstru, în vârstă de 56 de ani, a surprins-o și accidentat-o pe Albertina R., în vârstă de 12 ani, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urmă accidentului, minora a suferit leziuni grave, fiind preluată de un echipaj medical de urgentă și transportată la secția Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou' din Suceava. Din nefericire, în jurul orei 15.00, minora a decedat, informează obiectivdesuceava.ro.

Bărbatul, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, conducea un autoturism marca BMW X5 pe direcția Suceava-Gura Humorului, circulând pe banda de lângă axul Drumului Național 17 (DN17), pe un sector cu două benzi de circulație pe sens, iar tragedia a avut loc în apropierea trecerii pentru pietoni din dreptul Școlii Generale Ilișești.

Valerian Solovăstru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Marți seara, anchetatorii au decis reținerea lui Valerian Solovastru pentru 24 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă.

 

×
Subiecte în articol: retinut trecere de pietoni
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close