Antena 3 CNN Actualitate Social Ștefan Bănică, fotografie cu Alexandra Măceșanu: Am făcut poza asta acum trei ani. E o tragedie de proporții. Sunt revoltat!

Ștefan Bănică, fotografie cu Alexandra Măceșanu: Am făcut poza asta acum trei ani. E o tragedie de proporții. Sunt revoltat!

Ștefan Bănică, fotografie cu Alexandra Măceșanu: Am făcut poza asta acum trei ani. E o tragedie de proporții. Sunt revoltat!
09 Aug 2019   •   12:34

Ștefan Bănică a publicat pe contul personal de Facebook, o fotografie, unde se află alături de una dintre victimele de la Caracal, Alexandra Măceșanu. Artistul a adăugat alături de poză un mesaj în care se arată indignat și revoltat de ororile lui Gheorghe Dincă.

”Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri "Alexandra", "Luiza", "Colectiv" vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a spus artistul.
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close