Antena 3 Actualitate Social URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Cele mai interesante urări, mesaje și felicitări pentru persoana iubită

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Cele mai interesante urări, mesaje și felicitări pentru persoana iubită

30 Aug 2019   •   08:00
URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Cele mai interesante urări, mesaje și felicitări pentru persoana iubită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. În 30 august credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru. Iată o serie de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor care poartă acest nume.

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale, sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa îți aducă fericire si bucurie! Să ai parte de multa sănătate, sa ai sufletul curat si toate dorințele sa ti se împlinească! La mulți ani!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Îți urez “La mulți ani”, pentru ca porți acest nume, si fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  La Mulți Ani! Sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. LA MULȚI ANI, ALEXANDRU. Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Ne gândim cu toții la tine si, pentru ca astăzi este o zi speciala, iți uram un sincer “La mulți ani”!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  La mulți ani! Sa ai parte de multa IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SĂNĂTATE!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  La mulți ani si Sfântul Alexandru sa te călăuzească mereu!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Sa-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viată lunga pământeasca, ce dorești sa se-împlinească!”

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”! Sa aveți parte de multa sănătate, multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire! La mulți ani, Alexandru/a!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. De ziua numelui iți doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sănătos, bogat si cumpătat! Femeile sa curgă ca berea si vinul! La mulți ani!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.
 
URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Iți urez “La mulți ani”, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Alexandru al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască toată fericirea si liniștea interioara!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

URĂRI DE SF. ALEXANDRU.  Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

×
Subiecte în articol: mesaje urari

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close