Antena 3 CNN Actualitate Social URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru persoana iubită.

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru persoana iubită.

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru persoana iubită.
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Iul 2019   •   08:00

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag,

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Sa-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viată lunga pământeasca, ce dorești sa se împlinească!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie, Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie! La Mulți Ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: “La mulți ani Ilie!”

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Sa-ti dea Domnul sănătate, Judecata înțeleapta, Viată lunga pământeasca, Ce dorești sa se-împlinească!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Uram si noi tuturor celor ce se sărbătoresc de Sfântul Ilie, multa sănătate si noroc in viată!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cineva acolo sus te iubește… cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani Ilie!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor iar sufletul sa-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne. La mulți ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată. La Mulți Ani!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. In aceasta zi, când numele tău este celebrat, se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni si aducător de ploi in vreme de seceta, Sf. Ilie. Iți doresc sa învingi orice furtuna si sa ramai in orice moment un cer senin!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!

URĂRI DE SFÂNTUL ILIE. Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

 

×
Subiecte în articol: urari felicitari mesaje
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close