Antena 3 CNN Actualitate Social ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Cele mai tari idei de farse

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Cele mai tari idei de farse

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Cele mai tari idei de farse
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Apr 2019   •   00:30

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Iată cele mai tari idei de farse pentru 1 APRILIE. Începe de la prima oră a dimineții pentru a avea timp să te ocupi de toată lumea!

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Umple holul casei cu pahare goale de plastic. Poți scrie ceva cu ele dacă tot ai de aranjat.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Nimeni nu-și dorește dimineața să se spele cu apă roșie, galbenă, albastră…

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimentele se holbează la el.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Oferă-te să pregătești micul dejun. Prepară ouă prăjite din iaurt, în loc de albuș, și jumătate de caisă din compot, în loc de gălbenuș.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Printează sau decupează un cap de om, înfiorător să fie, apoi îl bagi într-un borcan din frigider. Ai grijă să-l pui la vedere. Țipă cineva?

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Pregătește gheață pentru sucul acidulat, preferatul iubitului. Dar nu uita ca în gheață să pui și o pastilă efervescentă!

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Înlocuiește deodorantul solid cu unt. Lasă-l peste noapte la frigider.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Lipește hârtie pe spatele mouse-ului cu bandă adezivă. Colegul se va impacienta că nu funcționează. La fel de bine îi poți pune pe desktop un printscreen cu desktopul său.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Umple biroul colegului iubitor de animale cu poze cu acestea. Îți va lua ceva timp, dar ce nu faci tu pentru un așa suflet mare.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Dă un mail de 1 Aprilie colegilor. Alege o idee pe care ei să o creadă. Nu uita să revii cu mesajul că a fost o farsă, dar după ce-și face efectul.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. După modelul mere caramelizate, fă același lucru cu cepele. Învită toată lumea să guste ceva bun.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Șnițelul din carton, preferatul celor care țin cură de slăbire. Parcurgi etapele obișnuite…până la prăjit. Asigură-te că are sare și piper.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Pune un cub de concentrat de supă în para dușului. Apa caldă va înmiresma baia, dar și pe cel care face duș.

ZIUA PĂCĂLELILOR. 1 APRILIE. Dă prin ciocolată bureți de vase. Pune și bombonele deasupra. Servește pofticioșii, scrie reporteris.ro

 

   

×
Subiecte în articol: 1 aprilie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close