Antena 3 CNN Actualitate Un șofer beat a intrat cu mașina în trei case din Voluntari, Ilfov. Alcoolemia uriașă pe care a avut-o

Un șofer beat a intrat cu mașina în trei case din Voluntari, Ilfov. Alcoolemia uriașă pe care a avut-o

Un bărbat a intrat, în noaptea de marți spre miercuri, cu mașina în pereții a trei imobile din localitatea Voluntari, județul Ilfov.

Un șofer beat a intrat cu mașina în trei case din Voluntari, Ilfov. Alcoolemia uriașă pe care a avut-o
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   14:28

Polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați, în noaptea de marți spre miercuri, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil de pe strada Mircea Eliade din Voluntari, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări a rezultat faptul că, un bărbat ar fi intrat cu mașina în peretele unui imobil, apoi în peretele celui de-al doilea imobil, iar, din ultimul impact, a fost proiectat în gardul și peretele unui al treilea imobil.

La testarea șoferului în vederea stabilirii prezenței în organism a alcoolului, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, cât și pentru prelevarea de mostre biologice.

Citește și: Decizia pe care a luat-o Gigi Becali după ce a fost testat pentru consum de droguri: "Le-am promis la milițieni"

Aici, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul din dotare privind prezența în organism a unor substanțe psihoactive, dar și să-i fie prelevate mostre biologice pentru depistarea în organism a unor astfel de substanțe.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

×
Subiecte în articol: accident Voluntari băut la volan
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close