Antena 3 CNN Actualitate Statul îşi scoate din nou la vânzare bunurile. Vezi aici ofertele

Statul îşi scoate din nou la vânzare bunurile. Vezi aici ofertele

Statul îşi scoate din nou la vânzare bunurile. Vezi aici ofertele
de S.T.    |    19 Dec 2014   •   08:42

Statul îşi scoate din nou la vânzare bunurile. După al treilea an consecutiv în care şi-a ratat propria ţintă de încasări şi se confruntă cu mari pierderi, Regia Patrimoniului de Stat anunţă o listă cu noi imobile, apartamente şi terenuri pe care vrea să le înstrăineze pentru zeci şi chiar milioane de euro.

Vorbim de o licitaţie deschisă cu strigare care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie pentru 5 apartamente din Bucureşti. Cel mai ieftin apartament pleacă de la peste 39.000 de euro, are 39 de metri pătrăţi şi este situat pe strada Edgar Quinet. În funcţie de zonă, preţul pentru un apartament asemănător poate fi de aproximativ 100.000 de euro.

Cei care nu se grăbesc însă, pot aştepta cele 36 de imobile care vor fi scoase de Regie la vânzare în 2015. Dintre ele, 25 de apartamente sunt în zona centrală a Capitalei şi au cel puţin 31 de metri pătraţi. Preţul porneşte de la 50.000 euro şi poate ajunge până la 70.000 şi chiar 80.000 de euro. Cel mai scump apartament care va fi vândut de RA-APPS este unul de 4 camere şi cu două boxe, situat pe strada Mihai Eminescu.

Pentru cei 171 de metri pătraţi trebuie să scoateţi din buzunare peste 166.000 de euro.

Oferte interesante sunt şi pentru cei care vor să investească în terenuri de agrement sau turism. Pentru 6,4 milioane de euro, Regia vinde Complexul Victoria din Cluj- Napoca, iar oferta cuprinde şi hotelul şi restaurantul.

Iar pentru un milion de euro este scos la vânzare Complexul Dunărea din Neptun-Olimp, adică restaurant, braserie, bar şi cofetărie. Două vile sunt, de asemenea, puse la anunţurile de vânzare: vila Predeal şi vila Agigea. Dar şi trei terenuri. Cel mai scump este cel de minigolf din Neptun-Olimp, al cărui preţ sare de 550.000 de euro fără TVA.

×
Subiecte în articol: bunuri stat licitatie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close