Antena 3 CNN Actualitate "Ştirea zilei" se dezbate la "Vorbe Grele": Gabriela Vrânceanu Firea, despre drumul către politică

"Ştirea zilei" se dezbate la "Vorbe Grele": Gabriela Vrânceanu Firea, despre drumul către politică

"Ştirea zilei" se dezbate la "Vorbe Grele": Gabriela Vrânceanu Firea, despre drumul către politică
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    26 Oct 2012   •   23:16

Gabriela Vrânceanu Firea, candidat al PSD Ilfov pentru Senat, a răspuns invitaţiei lui Victor Ciutacu la emisiunea "Vorbe Grele", difuzată vineri, de la ora 22:00, la Antena 3.

Aceasta a desfăcut firul politicii cu profesionalism şi talent, dar acum intră în "arenă". După mai bine de 20 de ani de performanţă incontestabilă în presă, Gabriela Vrânceanu Firea se află la startul unei noi cariere: trecerea de la a patra putere în stat la prima.

Vedeta de televiziune a dezvăluit telespectatorilor ceea ce nu i-a plăcut în proiectele de divertisment. "Proiectul meu, Gabi Firea Show, mi-a plăcut şi m-a entuziasmat, numai că ce se cere acum pe piaţa de divertisment este un pic mai greu de digerat de către un om care a făcut multă presă(...) . Mi-e foarte greu să mă adaptez mondenităţilor. Nu mi displac, dar, uman, am o problemă cu scandalurile(...). Mi-e foarte greu să mă culc liniştită dacă ştiu că am provocat un rău cuiva şi atunci nu aveam cum să performez în divertisment", a spus Firea.

"În timpul verii, aş fi vrut să mă întorc la jurnalismul de televiziune. N-am reuşit să mă întorc la un proiect care să-mi placă(...). Ofertele au fost sub capacitatea mea de muncă(...).  Am vrut o emisiunea zilnică, dar nu a fost să fie şi m-am trezit în septembrie că încep să mă gândesc la mine într-o altă postură, la cea de om politic", a adăugat jurnalista.

Gabriela Vrânceanu Firea a motivat alegerea sa politică, Partidul Social Democrat. "M-am simţit mai atrasă de proiectele social democrate(...) Cred că din experienţa mea de mamă, de femeie, de membru al unei familii numeroase, pot să simt mai bine problemele oamenilor", a spus fostul realizator tv, vineri, la Antena 3.


Urmăreşte AICI întreaga ediţie specială "Vorbe Grele cu Victor Ciutacu", la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Stirea Zilei politica victor ciutacu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close