Antena 3 CNN Actualitate Substanţe interzise, găsite într-o mașină din Bucureşti. Şoferul a accelerat când a văzut Poliția

Substanţe interzise, găsite într-o mașină din Bucureşti. Şoferul a accelerat când a văzut Poliția

Un şofer care nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost prins cu substanțe interzise în maşină, în Bucureşti. Iată ce transporta individul şi ce pedeapsă riscă.

Substanţe interzise, găsite într-o mașină din Bucureşti. Şoferul a accelerat când a văzut Poliția
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    17 Aug 2023   •   16:44

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție au observat în trafic un autoturism ce era condus de un șofer care, la vederea agenților, a mărit brusc viteza de deplasare.

După oprirea regulamentară a mașinii, în urma verificărilor efectuate, au fost identificați doi bărbați, de 26, respectiv 33 de ani, cel din urmă fiind șoferul.

Întrucât cei doi manifestau un comportament agitat, a fost efectuat un control asupra lor, autoturismului și bagajului pe care îl avea tânărul de 26 de ani.

În urma controlului, efectuat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și polițiștii Secției 9 Poliție – Direcția Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au fost descoperite și ridicate 538 de grame de cannabis, 8 grame de cocaină, un cântar de precizie, 11.000 de lei, 100 de euro și 100 de dolari americani.

În baza mandatelor de aducere, cei doi bănuiți au fost duși la sediul DIICOT – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, pentru audieri.

Ulterior, în urma administrării probatoriului, s-a dispus reținerea, pentru 24 de ore, pentru unul dintre bărbați. Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 33 de ani pentru 30 de zile.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close