Antena 3 CNN Actualitate Asistentă medicală româncă din Suedia: Prima recomandare a fost să ne plimbăm cât mai mult și să stăm la soare!

Asistentă medicală româncă din Suedia: Prima recomandare a fost să ne plimbăm cât mai mult și să stăm la soare!

Claudia este asistentă medicală în Suedia. Românca a declarat în exclusivitate, pentru Antena 3, că prima recomandare a autorităților suedeze a fost să îndemne oamenii să se plimbe cât mai mult.

Asistentă medicală româncă din Suedia: Prima recomandare a fost să ne plimbăm cât mai mult și să stăm la soare!
Sursa foto: Pixabay
30 Apr 2020   •   23:07

”Oamenii sunt preocupați de coronavirus, se vorbește zilnic în toate mediile și între toate persoanele. Faptul că oamenii au înțeles despre ce e vorba, că li s-a explicat într-un mod simplu a contat, la români populația nu înțelege despre ce e vorba.

La noi chiar se păstrează distanța socială. Cu mici excepții se păstrează în totalitate. Niște simple dungi pe podelele magazinelor țin oamenii la distanță. Fără măști, fără mănuși sau alte forme de restrângere.

La noi se sărbătorește deja 1 mai, jucând jocuri de societate. Sunt oameni ieșiți de toate vârstele afară, fără măști sau altceva. Prima recomandare dată la începutul pandemiei a fost plimbați-vă în aer liber, stați cât mai mult la soare, mișcați-vă cât vă permite starea de sănătate.

Ni se spune zilnic să ne spălăm pe mâini cu apă și săpun.”, a declarat Claudia, asistentă medicală în Suedia.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close