Antena 3 CNN Actualitate Sunteţi pregătiţi pentru un weekend departe de casă? Aflaţi ce ne pregăteşte vremea în următoarele trei zile

Sunteţi pregătiţi pentru un weekend departe de casă? Aflaţi ce ne pregăteşte vremea în următoarele trei zile

Sunteţi pregătiţi pentru un weekend departe de casă? Aflaţi ce ne pregăteşte vremea în următoarele trei zile
Sursa foto: Foto: a1.ro
de O.P.    |    04 Mai 2012   •   10:39

Weekend-ul care a trecut a fost unul perfect. Cerul a fost senin, soarele a strălucit cu putere, iar vântul nu a făcut probleme. Astfel zeci de mii de români au plecat către mare sau munte, sau pur şi simplu au luat cu asalt parcurile. Vezi mai jos cum va fi vremea în acest sfârşit de săptămână.

Intră pe
www.meteoplus.ro pentru a vedea cum este vremea în oraşul tău.

VINERI (4 mai)
În vestul şi nord-vestul ţãrii vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor marca o scãdere faţã de intervalul anterior; temporar înnorãrile vor fi accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãţile de apã vor depãşi, izolat, 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului vremea se va menţine deosebit de caldã, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor apãrea, dupã-amiaza şi noaptea, pe arii restrânse la munte, în Oltenia, Transilvania şi nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa de la 21...22 de grade în Dealurile de Vest pânã la 31...32 de grade în Câmpia Românã, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 18 grade. Presiunea atmosferica nu se va modifica semnificativ.

SÂMBĂTĂ (5 mai)
Vremea va fi în general instabilã în centrul, sudul şi nord-estul ţãrii, precum şi la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, în special dupã-amiaza şi seara, când vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului în Transilvania, local în Moldova şi Muntenia şi pe arii mult mai restrânse în rest. Izolat cantitãţile de apã vor depãşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime, în scãdere uşoarã în centru, sud şi est, se vor încadra între 19 şi 29 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.Presiunea atmosferica va fi în uşoarã creştere.

DUMINICĂ (6 mai)
Vremea va fi caldã, dar în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi vor fi averse şi descãrcãri electrice, ziua local în zonele montane, în centrul şi estul ţãrii, iar noaptea pe arii restrânse în special în regiunile vestice. Izolat cantitãţile de apã pot fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate în vest, nord-vest şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

LUNI (7 mai)
Vremea va fi în general instabilã şi caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Temporar înnorarile vor fi accentuate şi pe arii extinse se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, ziua în jumãtatea de vest a teritoriului, iar spre searã şi noaptea şi în celelate zone. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime, în scãdere uşoarã în regiunile intracarpatice, se vor încadra între 20 şi 30 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade.




×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close