Antena 3 CNN Actualitate Suspectul de crimă din Caracal a fost reținut. Noi dezvăluiri în cazul care a șocat România

Suspectul de crimă din Caracal a fost reținut. Noi dezvăluiri în cazul care a șocat România

Suspectul de crimă din Caracal a fost reținut. Noi dezvăluiri în cazul care a șocat România
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    27 Iul 2019   •   10:05

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ancheta în dosarul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judeţul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind dispariţia unei alte adolescente de 18 ani.

Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, a fost reținut.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a  infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.)

Inculpatul urmează sa fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova, cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică, IPJ Olt și IPJ Dolj.

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că a ucis într-un mod cumplit o fată de 15 ani, le-a spus poliţiştilor că este nevinovat.

Anchetatorii au verificat fiecare centimetru din curtea şi locuinţa suspectului. Într-un butoi au găsit rămăşiţe umane, plus bijuterii despre care se crede că ar fi aparţinut fetei de 15 ani.

Deocamdată, nu este clar dacă este vorba despre o singură victimă sau mai multe, întrucât există indicii că victimele ar fi fost incinerate. Bărbatul era mecanic auto şi taximetrist de ocazie.

Pe ultima victimă, Alexandra, ar fi luat-o în maşină să o aducă de la meditaţii din Caracal spre locuinţa părintească din localitatea Dobrosloveni. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat.

Citește și: Alexandru Cumpănașu: „Șeful Poliției Caracal i-a spus tatălui fetei că dacă cumva s-a încurcat cu vreunul o să plătească el pagubele investigației”

Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă retinut Caracal
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close