Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Bucureşti, la un pas de moarte pe bancheta unui taxi după ce şi-a anunţat iubitul că se desparte de el

Tânără din Bucureşti, la un pas de moarte pe bancheta unui taxi după ce şi-a anunţat iubitul că se desparte de el

O tânără din Bucureşti a fost la un pas de moarte, iar în prezent este în stare critică la spital, după ce s-a certat cu iubitul pe bancheta din spate a unui taxi şi l-a anunţat că se desparte de el.

de Corina Matlinschi    |    20 Mar 2023   •   12:30

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.20, atunci când tânăra în vârstă de 31 de ani l-a anunţat pe iubitul în vârstă de 23 de ani că se desparte de el.

Femeia şi-a făcut bagajele, şi-a chemat mama să o ajute, apoi a chemat un taxi.

În momentul în care tânăra şi mama sa au reuşit să urce în taxi, iubitul a urcat şi el, pe bancheta din spate, apoi a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona gâtului.

Ulterior, suspectul a fugit, iar tânăra grav rănită a fost transportată de taximetrist la spital.

"La data de 18.03.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală și au luat măsura reținerii față de un inculpat,
cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 18.03.2023, în jurul orei 01:20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staționat în fața locuinței sale din mun. București, sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuțit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară, după care a fugit de la fața locului.

Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenții chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă.

Inculpatul a fost depistat în cursul aceleiași zile și a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close