Antena 3 CNN Actualitate Terasele se pregătesc pentru deschidere: Meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate

Terasele se pregătesc pentru deschidere: Meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate

Patronii teraselor fac pregătiri pentru deschiderea din 1 iunie. Potrivit noilor reguli, clineții trebuie să își facă rezervare înainte de a merge la terase, iar unii patroni pregătesc meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate.

Terasele se pregătesc pentru deschidere: Meniuri de unică folosință și tacâmuri sigilate
30 Mai 2020   •   21:36

Managerul unui restaurant din București, Cristina Ștefănescu, se pregăteşte pentru deschiderea terasei. Nu este deloc uşor, condiţiile impuse de guvernanţi lasă loc de confuzii, iar ordinul care reglementează redeschiderea teraselor a fost publicat cu doar două zile înainte de eveniment.

La mese nu vor fi acceptate mai mult de patru persoane, iar între cei care nu fac parte din aceeași familie trebuie să existe o distanță de un metru și jumătate.

Patronii pregătesc circuite și pentru accesul la toaletă.

„Un circuit prin care clienţii să meargă la toaletă şi un alt traseu pe care să se întoarcă de la toaletă pe terasă”, a spus Cristina Ștefănescu.

Aceasta a precizat că pregătește meniuri de unică folosință.

„Ne străduim să facem meniuri de unică folosinţă, chiar în acest weekend, şi vom servi cu tacâmuri sigilate. Vom proceda ca şi la rezervările anterioare. Nume complet şi un număr de telefon sau o adresă de email sau adresă de email, de contact”, a mai spus managerul.

Terasele se vor redeschide din 1 iunie. Printre măsurile care trebuie aplicate înainte de reluarea activităților la terase se numără: verificarea stării de întreținere a tuturor spațiilor, echipamentelor și ustensilelor necesare pentru desfășurarea activităților permise, revizuirea planurilor de igienizare și dezinfecție, a anunțat ANSVSA.

sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: terasa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close