Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri aranjați au venit cu Uber-ul din București ca să fure dintr-un supermarket din Vișina. Ce au putut să le spună polițiștilor când au fost prinși

Doi tineri aranjați au venit cu Uber-ul din București ca să fure dintr-un supermarket din Vișina. Ce au putut să le spună polițiștilor când au fost prinși

Doi tineri extrem de aranjați, au fost prinși în flagrant într-un spermarket din Vișina în timp ce furau produse de îngrijire personală.

Doi tineri aranjați au venit cu Uber-ul din București ca să fure dintr-un supermarket din Vișina. Ce au putut să le spună polițiștilor când au fost prinși
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2022   •   10:33

Îmbrăcați cu geci speciale, cu buzunare interioare, cei doi indivizi au reușit să ascundă marfă în valoare de peste 900 de lei. Cei doi se pare că ar fi frați și, din declarațiile lor, ar fi venit cu Uber-ul din București.

Administratorii supermarket-ului i-au văzut pe camere și au alertat poliția.

Oamenii legii i-au oprit în zona caselor de marcat și i-au obligat să scoată tot ce aveau în buzunare, inclusiv în cel ascunse. Cu unghiile lungi, sprâncenele micropigmentate și buzele mărite, tânăra de 27 de ani le-ar fi spus polițiștilor că a făcut acest lucru fiindcă are un copil de crescut, timp în care, fratele ei mai mic cu nouă ani, la fel de aranjat, tot scotea la sticle cu șampon din geacă.

Se pare că, supermarketul din Vișina nu ar fi primul in care cei doi hoți operează și, cel mai probabil, asta e meseria fratilor.

Polițiștii din Găești le-au întocmit dosare penale și fac cercetări pentru a descoperi și alte eventuale fapte, comise de aceștia. 

×
Subiecte în articol: Supermarket furt Politie Uber
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close