Antena 3 CNN Actualitate Traficul pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza unei ploi torenţiale

Traficul pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza unei ploi torenţiale

Traficul pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, din cauza unei ploi torenţiale
17 Apr 2017   •   13:50

Update: Traficul pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se desfăşoară îngreunat, luni la prânz, din cauza unei ploi torenţiale, poliţiştii recomandându-le şoferilor să fie prudenţi, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi să evite manevrele riscante.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române le recomandă şoferilor care se deplasează pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti să fie prudenţi, să mărească distanţa de siguranţă, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic, în condiţiile în care pe anumite porţiuni ale drumului plouă torenţial

Update: Circulaţia de pe DN1 dinspre Braşov către Valea Prahovei a fost deviată, luni la prânz, pe DN 1A, din cauza aglomeraţiei, în condiţiile în care turiştii care şi-au petrecut Paştele în staţiunile montane se întorc acasă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, începând cu ora 12.30, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN 1 dinspre Braşov către Valea Prahovei pe DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Sute de turişti au petrecut Paştele în staţiunile montane din Braşov şi de pe Valea Prahovei, unde în noaptea de duminică spre luni a nins, depunându-se un strat subţire de zăpadă.

Știre inițială: Centrul Infotrafic informează că, luni la prânz, pe sensul de coborâre al DN1 Braşov - Ploieşti, valorile de trafic au început să crească pe tronsonul Azuga - Buşteni, dar poliţiştii rutieri estimează că şi alte rute vor fi aglomerate în partea a doua a zilei.

Probleme de fluenţă în trafic ar putea apărea, conform sursei citate, pe DN1 Braşov - Ploieşti, DN6 Alexandria - Bucureşti, DN2 Buzău - Urziceni - Bucureşti, DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti şi pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti.

Întrucât în multe zone ale ţării, traficul auto se desfăşoară în condiţii nefavorabile (precipitaţii şi vânt puternic), poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Centrul Infotrafic aminteşte că în judeţul Teleorman, din cauza lucrărilor care se execută pe DN6 (E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat. În această perioadă, când traficul rutier este intens, este de aşteptat ca în zona respectivă să se formeze coloane de autovehicule.

Pentru fluidizarea circulaţiei, pot fi folosite următoarele rute ocolitoare: pentru zona Zimnicea: DJ506 Vităneşti - Beiu, DN51 Smârdioasa - Zimnicea; pentru zona Turnu Măgurele: VO6F (spre Roşiorii de Vede) - DN6 Buzescu - Nanov - DN52 - Turnu Măgurele.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionat luni, până la ora 22,00, pe autostrada A2 Bucureşti - Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veştem şi pe DN39 Agigea - Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Din cauza vântului puternic, porturile maritime Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia au fost închise luni dimineaţă.

×
Subiecte în articol: centrul infotrafic
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close