Antena 3 Actualitate Tudorel Toader nu renunță! Ce face ministrul demisionar al Justiției în plin scandal

Tudorel Toader nu renunță! Ce face ministrul demisionar al Justiției în plin scandal

22 Apr 2019   •   11:36
Tudorel Toader nu renunță! Ce face ministrul demisionar al Justiției în plin scandal

Tudorel Toader, ministrul demisionar al Justiției, a postat o fotografie chiar din sediul instituției.

Toader nu a dat nicio explicație în plus, ci doar a scris în descrierea imaginii postate pe pagina sa de Facebook că se află „la MJ”. 

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. „Fac pariu că vă apucă alegerile prezidențiale de la anul tot acolo!”, „Nu meritau un așa ministru, dar nici dumneavoastră n-ati crezut că-i chiar așa, Doamne ajută!” sunt doar câteva dintre ele. 

Tudorel Toader și-a anunțat demisia din fruntea Ministerului Justiției în urmă cu câteva zile, dar a spus că va rămâne în Minister până când în Monitorul Oficial va apărea numele și prenumele înlocuitorului. 

După ce i s-a reproșat că avizele de la Ministerul Justiției veneau cu întârziere, ministrul demisionar a venit duminică seara cu o nouă replică pentru PSD. 

”O simplă întrebare ! Recunoaște cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea sedinței de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ ?”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close