Antena 3 CNN Actualitate Udrea deschide ?telefonul de sugestii şi reclamaţii? pentru turiştii nemulţumiţi

Udrea deschide ?telefonul de sugestii şi reclamaţii? pentru turiştii nemulţumiţi

Udrea deschide ?telefonul de sugestii şi reclamaţii? pentru turiştii nemulţumiţi
Sursa foto: elena udrea
20 Mar 2009   •   08:04

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a pregătit cât mai bine litoralul pentru vacanţa de Paşte, astfel încât românii să nu mai plece la vecinii bulgari sau în altă parte. Aceasta promite diferite manifestări, care culminează cu concertul pe care Goran Bregovic îl va susţine pe plaja din staţiunea Mamaia pe 19 aprilie.
De asemenea, Udrea a găsit o soluţie pentru îmbunătăţirea calităţii din turismul românesc: telefonnul pentru reclamaţii. Ministrul a anunţat că orice turist nemulţumit nemulţumiţi de calitatea serviciilor poate apela la autorităţi prin telefonul verde inaugurat de Ministerul Turismului, la la numerele de telefon 0800.868.282, pentru reţelele de telefonie fixă, sau 021.317.77.39, pentru cele de telefonie mobilă, scrie Cotidianul.
Pentru marile evenimente de pe litoral din perioada până la 1 mai, Elena Udrea a mai anunţat un concert al lui Gheorghe Zamfir, un târg al meşteşugurilor tradiţionale româneşti, dar şi unul al obiceiurilor culinare. Acestea se înscriu în programul ?Lumină la malul mării?, promovat de minister.
Ministerul ar mai dori să dea lumină şi în Bucovina, pentru care, de asemenea, a fost pregătit un program special.
În acest sens, ea speră că până la această dată să ofere pe piaţă şi tichetele de vacanţă. Lideul PDL are toate motivele ca sărbătorile să îi iasă bine, deoarece în această perioadă ?Reprezentanţii TUI vor veni în România în aprilie pentru a vedea care este situaţia. Am convingerea că în 2010 România va fi din nou în catalogul TUI?, declara Udrea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close