Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit după ce a vrut să verifice cu bricheta dacă butelia are scăpări de gaze

Un bărbat a murit după ce a vrut să verifice cu bricheta dacă butelia are scăpări de gaze

Un bărbat a murit după ce a vrut să verifice cu bricheta dacă butelia are scăpări de gaze
Sursa foto: Foto: yuppy.ro
28 Apr 2012   •   13:00

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit, iar alte două persoane - soţ şi soţie - au fost grav rănite în urma exploziei unei butelii, deflagraţia, extrem de puternică şi urmată de un incendiu, producându-se într-o locuinţă din localitatea argeşeană Albota, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, explozia s-a produs în bucătăria locuinţei şi a fost extrem de puternică, fiind urmată de un incendiu care a cuprins şi o masină aflată în curte.
   
La faţa locului au fost trimise două autospeciale ale pompierilor militari şi echipaje ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Argeş.
   
În urma deflagraţiei, şi-a pierdut viaţa un bărbat de 42 de ani, iar proprietarii casei - soţ şi soţie - au fost grav răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţele la  Spitalul Judeţean din Piteşti.   
   
Primele informaţii arată că bărbatul de 42 de ani, din Piteşti, ofiţer de armată, era fostul proprietar al casei, pe care o vânduse în urmă cu două săptămâni soţilor care acum sunt răniţi, iar explozia a avut loc în momentul în care militarul a încercat să monteze o butelie pe care le-o adusese celor doi. La un moment dat, acesta a aprins o brichetă pentru a verifică dacă sunt scăpări de gaze, iar atunci s-a produs deflagraţia.
   
În urma exploziei, casa a fost serios avariată, fiind afectată structura de rezistenţă. Totodată, a fost afectat şi un imobil din curtea casei respective, dar şi maşina bărbatului decedat, care a fost cuprinsă de incendiu.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close