Antena 3 CNN Actualitate Un cioban este căutat de poliţie, după ce a dispărut cu oile pe care trebuia să le păzească

Un cioban este căutat de poliţie, după ce a dispărut cu oile pe care trebuia să le păzească

Un cioban este căutat de poliţie, după ce a dispărut cu oile pe care trebuia să le păzească
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Oct 2012   •   18:20

Un botoşănean este căutat de organele de poliţie, după ce a plecat cu oile de la stâna unde fusese angajat să le păzească, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.
   
Potrivit IPJ Suceava, incidentul a fost sesizat, sâmbătă, organelor de poliţie de proprietar care venise să vadă cum merg treburile la stână, dar a constatat că nu mai era era nici ciobanul şi nici oile.
   
Saivanul se afla situat pe raza localităţii Păltinoasa, fiind amplasat în zona albiei râului Moldova, iar când ciobanii au numărat oile şi-au dat seama că numărul acestora se micşorase semnificativ faţă de ziua precedentă. În urma cercetărilor efectuate de organele de poliţie s-a constatat că, în urmă cu aproximativ patru zile, proprietarul stânei angajase un tânăr din judeţul Botoşani, să fie paznic la oi, în vârstă de aproximativ 25 de ani, despre care ştia doar că este din localitatea Rădăuţi Prut.

Odată cu dispariţia noului angajat de la stână s-a constatat şi lipsa a 24 de oi, pe care ciobanul se pare că le-a luat cu el. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului, care se ridică la suma de peste 12.000 de lei.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close