Antena 3 CNN Actualitate Un rom a dansat cu arma la brâu, la petrecerea de la Costeşti

Un rom a dansat cu arma la brâu, la petrecerea de la Costeşti

Un rom a dansat cu arma la brâu, la petrecerea de la Costeşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Sep 2011   •   14:18
Arma la brâu e noua modă la o petrecere de romi. Un bărbat s-a afişat mândru la Costeşti cu arma la cingătoare şi s-a pus pe dansat, ca şi cum nimic nu ar fi în neregulă. Bărbatul a fost ridicat de jandarmi pentru afişarea pistolului cu bile de cauciuc, informează Mediafax. Jandarmii au fost sesizaţi de către jurnalişti că bărbatul care dansa alături de lăutari are la brâu un pistol.

"Bărbatul a fost dus de către jandarmi şi poliţişti la locul unde se afla maşina oamenilor legii. Se numeşte Gheorghe Stănescu, are 30 de ani şi este din comuna Osica de Jus din judeţul Olt. El a fost ridicat de poliţişti în timp ce dansa şi se pregătea să facă o dedicaţie muzicală. O parte dintre persoanele cu care venise au vociferat în momentul în care bărbatul a fost preluat şi dus la maşinile Poliţiei şi Jandarmeriei pentru cercetări, dar nu s-a întâmplat nimic deosebit, nu au fost acte de violenţă, iar ulterior prietenii acestuia s-au liniştit", a declarat Liviu Iordache , purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu ştia că nu are voie să deţină arme în locuri publice. Cu toate acestea, el a fost preluat de poliţişti.

Mii de romi din toată ţara s-au adunat, joi, la Costeşti, pentru a sărbători Ziua Naţională a Romilor. Manifestarea, devenită tradiţie de peste două decenii de Sfânta Maria Mică, începe la Mănăstirea Bistriţa cu slujbă religioasă şi rugăciuni la moaştele Sfântului Grigorie Decapolitul.


 

×
Subiecte în articol: Costesti romi Politie Sfanta Maria Valcea
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close