Antena 3 CNN Actualitate Unde și când va fi înmormântată Olga Tudorache

Unde și când va fi înmormântată Olga Tudorache

Unde și când va fi înmormântată Olga Tudorache
Sursa foto: FOTO: Agerpres
18 Oct 2017   •   17:39

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Olga Tudorache va fi depus vineri, între orele 10,00 - 14,00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, informează site-ul Teatrului Național București.

Teatrul Național București anunță cu mare tristețe despărțirea de una dintre cele mai mari actrițe ale țării noastre, Olga Tudorache, interpretă strălucită a nenumărate roluri de dramă, comedie și tragedie în teatru, film, televiziune și radio. A fost onorată cu importante distincții ale breslei, ale Statului Român și ale Casei Regale a României. Cei care au iubit-o și admirat-o îi pot aduce un ultim omagiu în data de 20 octombrie 2017, între orele 10:00 – 14:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București. Ceremonia funerară va avea loc sâmbătă 21 octombrie 2017, la ora 11:30, la biserica Krețulescu, iar înmormântarea la Cimitirul Bellu. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!”, scrie pe site-ul Naționalului bucureștean.

Actrița Olga Tudorache a murit în cursul nopții de marți spre miercuri la Spitalul Elias. Olga Tudorache a împlinit recent 88 de ani.

Citește și  Olga Tudorache a murit. Actrița avea 88 de ani

              Actrița Olga Tudorache, în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

 

 

×
Subiecte în articol: Olga Tudorache
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close