Antena 3 Actualitate UPDATE: Traficul pe Transfăgărăşan a fost reluat pe un singur sens

UPDATE: Traficul pe Transfăgărăşan a fost reluat pe un singur sens

de G.S.    |    21 Apr 2013   •   10:30
UPDATE: Traficul pe Transfăgărăşan a fost reluat pe un singur sens
Sursa foto: Foto: Agerpres
UPDATE 10:30 - Traficul rutier pe DN 7 C Transfăgărăşan blocat, duminică dimineaţă, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecări de teren, a fost reluat pe un singur sens, după ce drumarii au îndepărtat o parte dintre stâncile căzute pe carosabil.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, blocarea drumului a fost anunţată la 112 de mai mulţi turişti care au vrut să coboare de pe munte. 
"Erau mai mulţi turişti cu trei maşini, am înţeles, iar după sesizarea primită la 112, drumarii au început să deblocheze şoseaua blocată în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. A fost o alunecare de teren şi au căzut stânci pe carosabil la kilometrul 61+80 de metri, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru. În acest moment traficul rutier a fost reluat pe un singur fir şi se circulă sub supravegherea poliţiştilor rutieri. Nu sunt cazuri deosebite, nu există turişti blocaţi sau maşini blocate şi sunt puţine autoturisme care tranzitează zona în acest moment", a declarat Epure.

-------------------

Traficul rutier pe DN 7 C Transfăgărăşan este blocat, duminică, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru, din cauza unei alunecări de teren, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic, alunecarea de teren a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, însă nu există maşini sau turişti blocaţi în zonă.
   
"Din cauza unei alunecări de teren, DN 7 C Transfăgărăşan s-a blocat la kilometrul 61+80 de metri, în zona localităţii argeşene Arefu, aproape de barajul Vidraru. Întrucât alunecarea de teren este de proporţii, este posibil ca traficul rutier în zonă să rămână întrerupt timp de mai multe ore. Traficul rutier în zonă nu este intens, nu sunt maşini şi oameni blocati din cauza alunecării de teren", a declarat inspectorul Adrian Creanga de la Centrul Infotrafic.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, drumarii lucrează pentru îndepărtarea stâncilor căzute pe carosabil şi reluarea circulaţiei.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close